معرفی سایت های آپلود فایل رایگان

آپلود فایل از سال ها پیش بین وبمسترها و کاربران اینترنتی مرسوم بوده است. از زمان فعالیت در وبلاگ ها و انجمن ها تا به امروز که برای کارهای سنگین تر مثل انتقال حجم بالایی از داده یا بک آپ گرفتن، از سرویس های آپلود فایل استفاده شده و می شود.

قدیم ها سرویس های آپلود فایل معروفی مثل رپیدشیر و مگا آپلود بودند که جزء قوی ترین سایت های آپلود فایل دنیا بودند که الان برای ما نوستالوژی محسوب می شوند. اما نقض قانون کپی رایت توسط کاربران زیادی که این سایت ها داشتند باعث شد این دو سایت محبوب آپلود فایل رایگان برای همیشه تعطیل شوند.

بعد از آن اتفاق تلخی که برای این دو سایت خوب افتاد که بیشتر به کام کاربران اینترنتی تلخ بود سایت های دیگری هم سعی کردند از این دو سایت تقلید کنند که در نهایت به نتیجه خوبی نرسیدند و کم کم آن ها هم از بین رفتند. ولی همین الان هم سایت های آپلود رایگان فایل خوب کم نیستند!

در این مقاله همراه گیم پوینت باشید تا بهترین وبسایت های آپلود فایل رایگان را به شما معرفی کنیم.

چرا از سایت های آپلود فایل استفاده می شود؟

آنچه در این مقاله می‌خوانید

قبل از اینکه به سراغ معرفی و بررسی سایت های آپلود فایل رایگان ایرانی برویم بهتر است موارد استفاده از آن ها را با هم بررسی کنیم. موارد استفاده از آپلود سنترها زیاد است که در اینجا به چند تا از مهمترین های آن ها اشاره خواهم کرد.

استفاده از سایت های آپلود فایل به عنوان هاست دانلود

خیلی از دوستان به خاطر اینکه هزینه ای برای حجم اضافی روی فضای میزبانی (هاست) سایت خود ندهند و به اصطلاح حجم پولی خود را از دست ندهند تصمیم می گیرند فایل های حجیم خود اعم از ویدیو ها و فایل های سنگین دیگر را در آپلود سنترهای رایگان بارگذاری کنند تا اینطوری پول اضافی برای حجم زیاد ندهند.

سپس لینک های دانلود را در اختیار کاربران خود قرار می دهند. البته خیلی از سایت های آپلود فایل رایگان لینک مستقیم ارائه می دهند که می توان گفت اینطوری کسی متوجه نمی شوند که فایل ها روی فضای دیگری غیر از سایت اصلی آپلود شده اند که اغلب این کار پیش نمیاید.

بیشتر سایت هایی که ترافیک بالایی دارند و فایل های موجود روی سایتشان زیاد دانلود می شوند از این روش برای آپلود فایل های خود استفاده می کنند تا پهنای باند کمتری مصرف کنند.

تهیه نسخه پشتیبان

بعضی از دوستان هم برای تهیه نسخه های پشتیبان از فایل های خود اقدام به استفاده از سایت های آپلود فایل رایگان می کنند. حال ممکن است برای فایل های شخصی شان باشد یا فایل های مهمی که برای وب سایت شان است!

ارسال فایل در ایمیل

مورد بعدی که این سایت ها مورد استفاده کاربران قرار می گیرد فایل هایی است که در ایمیل ها رد و بدل می شوند. حتما می دانید فایل ضمیمه ای که در ایمیل بارگذاری می کنید نمی تواند بیش از 50 مگابایت یا کمتر از آن باشد.

به همین دلیل کاربرانی که قصد دارند حجم بالاتری از این را در ایمیل های ارسالی خود ارسال کنند از آپلود سنترهای رایگان برای آپلود فایل های حجیم تر خود استفاده می کنند.

اشتراک فایل در شبکه های اجتماعی و انجمن ها

گاهی وقت ها هم ارسال فایل در انجمن ها یا شبکه های اجتماعی غیر ممکن خواهد بود. چون میزان فضایی که مثلا انجمن ها در اختیار ما قرار می دهند بسیار بسیار محدود است یا در شبکه های اجتماعی امکان آپلود فایل های حجیم امکان پذیر نیست!

به همین دلیل کاربرانی که قصد دارند ویدیو، فیلم، آهنگ یا فایل خاصی را به اشتراک بگذارند مجبوراند از سایت های آپلود فایل برای آپلود فایل مورد نظر خود استفاده کنند.

درآمد سایت های آپلود فایل رایگان از کجاست؟

همانطور که می دانید این سایت ها رایگان هستند اما اکثرشان نسخه پولی هم دارند که امکانات حرفه ای تری در اختیار کاربران شان قرار می دهند.

اما شاید پیش خود فکر کنید این همه فضایی که در اختیار کاربران شان قرار می دهند هزینه های سنگینی برای آن ها خواهد داشت پس واقعا چرا این کار را می کنند؟ چه سودی برای آن ها دارد؟

جواب این سوال کاملا مشخص است. اکثرا سایت های آپلود فایل رایگان در ازای تبلیغاتی که در صفحات مختلف سایت خود اعم از صفحه اصلی، صفحات دانلود فایل، ناحیه کاربری و … می گذارند درآمد های بسیار بالایی دارند.

همچنین اشتراک های ویژه ای هم که می فروشند درآمد بالایی برای آن ها خواهد داشت اما هرگز به اندازه تبلیغات نخواهد بود!

پس بیشترین درآمد این سایت ها تبلیغات مختلفی است که به ازای قرار دادن آن در قسمت های مختلف سایت شان به دست می آورند.

معایب سرویس های آپلود فایل چیست؟

شاید پیش خود بگویید هر چیز رایگانی معایبی هم باید داشته باشد! بله دقیقا همینطور است. سایت های آپلود فایل هم چون نسخه رایگان دارند صد در صد معایبی خواهند داشت.

یکی از معایب این سایت ها عدم ارائه لینک مستقیم است. یعنی کاربران برای دانلود فایل های آپلود شده روی این سایت ها باید در دو مرحله اقدام کنند. در این صورت همچنین ممکن است امکان توقف و ادامه در دانلود منیجر ها هم نباشد.

همچنین مسئله بعدی میزان فایل های آپلود شده است که بسیاری از این سایت ها محدودیت هایی در آپلود دارند. درست است که مثلا 20 گیگ فضای رایگان برای آپلود به شما ارائه می دهند ولی مثلا فایل شما در یک بار آپلود نباید بیشتر از 700 مگابایت باشد.

معایب دیگر این سرویس های را در ادامه با هم بررسی می کنیم.

وبسایت پیکو فایل

سایت های آپلود فایل رایگان
سایت های آپلود فایل رایگان

اولین و بهترین آپلود سنتری که قصد دارم معرفی کنم پیکو فایل است. پیکو فایل با ارائه 20 گیگ فضای رایگان و دائمی جزء یکی از بهترین سایت هاست.

پیکو فایل جزء قدیمی ترین آپلود سنترهای ایرانی است که زمانی که وبلاگ ها امکان ارائه فضای اضافی برای آپلود را نمی دادند کارش را شروع کرد. پیکو فایل زیر مجموعه بلاگ اسکای است و صاحبان این دو سایت خوب چندی بعد سایت اشتراک ویدیوی نماشا هم تاسیس کردند.

شاید از نظر خیلی ها پیکو فایل با ظاهری ساده و قدیمی چنگی به دل نزند و آدم را یاد ویندوز 98 بیاندازد ولی مهم این است که امکانات خوبی ارائه می دهد.

همین که کاملا رایگان است و نسخه پولی ندارد یک مزیت خوب است. مزیت منحصر به فردی که پیکو فایل دارد رمزگذاری روی لینک های دانلود است که به نظرم خیلی جالب توجه است.

همچنین قسمتی با عنوان گزارش ترافیک در پنل مدیریت کاربران وجود دارد که از طریق آن می توان میزان دانلود و ترافیک استفاده شده در روزهای مختلف را برای هر آپلود شده مشاهده کرد.

اما یکی از نقص های پیکو فایل این است که فایل های بیشتر از 700 مگابایت را نمی توانید در آن آپلود کنید. حداکثر فایلی که قصد دارید آپلود کنید باید 700 مگابایت است. این یعنی در بعضی از شرایط مجبور هستید فایل های خود را کوچک تر کنید.

مزایای پیکو فایل:

  1. همیشه رایگان است
  2. ارائه 20 گیگابایت فضای رایگان
  3. سرعت بالای آپلود فایل ها
  4. امکان رمزگذاری روی لینک های دانلود
  5. مدیریت آسان فایل های آپلود شده
  6. ابزار ویرایش تصاویر
  7. بررسی میزان ترافیک استفاده شده

معایب پیکو فایل:

  1. ظاهر خیلی ساده و قدیمی
  2. حداکثر حجم آپلود 700 مگابایت

وبسایت پرشین گیگ

پرشین گیگ

پرشین گیگ هم یکی از بهترین سایت های آپلود فایل است که قبلا کاملا رایگان بود اما الان خیلی پولی شده است. پلن رایگانی که پرشین گیگ به شما ارائه می دهد تقریبا هیچ امکانات منحصر به فردی ندارد و فقط 8 گیگ حجم ناقابل به شما می دهد.

پرشین گیگ خیلی وقت است که با ظاهری جدید به کار خود ادامه میدهد و از آن حالت یک نواختی قدیم خارج شده است. پرشین گیگ از زمانی که دیتای اینترنت هم ارائه داد پنل های پولی با امکانات نسبتا خوبی روی آپلود سنتر خود ارائه می دهد.

خیلی ها بر این باورند که پرشین گیگ زمانی خوب بود که دعوت نامه ای بود. ولی الان چون خیلی پولی شده است خیلی از دوستان ازش استفاده نمی کنند. ولی خوب است بدانید سرویس های حرفه ای و ویژه ای که دارد به شما اجازه آپلود تا 10 گیگ و همچنین تا سقف 100 گیگ را می دهد.

مزیت های پرشین گیگ:

  1. ارائه 8 گیگ فضای رایگان
  2. ارائه لینک مستقیم دانلود
  3. ظاهری خوب و کاربر پسند
  4. پشتیبانی آنلاین خوب

معایب پرشین گیگ:

  1. هزینه های بالای سرویس ها
  2. سرعت پایین کار با سیستم و آپلود فایل ها

وبسایت آپلود بوی

آپلود بوی

سایت آپلود بوی فعالیت خود را از سال 91 به طور رسمی آغاز کرد. آپلود بوی یکی بهترین سرویس های اشتراک فایل ایرانی است که بیشتر وبسمتر ها برای کسب درآمد از آن استفاده می کنند. چون آپلود بوی به ازای دانلود فایل های آپلود شده شما توسط کاربرانتان به شما پول می دهد.

آپلود بوی به ازای هر 1000 دانلودی که از فایل های شما می شود (بسته به آی پی های کاربران و حجم فایل مورد نظر) تا 30 دلار به شما پول می دهد. به عنوان مثال اگر یک فایل یک گیگابایتی داشته باشید و 1000 نفر آن را دانلود کنند 10 دلار به شما می دهد

از این گذشته آپلود بوی 100 گیگ فضای کاملا رایگان ولی با محدودیت هایی که در ادامه در موردشان صحبت خواهم کرد به همه کاربران عادی اش می دهد.

امکانات آپلود بوی برای کاربران ویژه اش که اکانت های پریمیوم را تهیه می کنند قابل توجه است. مثلا کاربران ویژه می توانند لینک دانلود مستقیم داشته باشند. یا بدون محدودیت زمانی فایل های آپلود شده را دانلود کنند. یا تاخیری در هنگام دانلود فایل ها نداشته باشند! بله این ها جزء معایبی است که کاربران عادی از آن رنج می برند.

ولی فراموش نکنید آپلود بوی با معایبی که برای کاربران عادی اش دارد 100 گیگ فضای رایگان و دائمی به شما می دهد.

بیشتر کسانی از آپلود بوی استفاده می کنند که فایل های حجیم زیادی اعم از فیلم و نرم افزار و فایل های بک آپ دارند.

آپلود بوی فضای امن و قابل اطمینانی را برای کاربرانش فراهم کرده است. از طرفی آپلود بوی دارای سرورهای ابری قدرتمند است و هر زمانی که دوست داشته باشید بدون هیچ محدودیتی می توانید از فایل های خود استفاده کنید.

مزایای آپلود بوی:

  1. ارائه 100 گیگ فضای آپلود رایگان
  2. رابط کاربری ساده و کاربرپسند
  3. سرعت مناسب آپلود فایل ها
  4. کسب درآمد از طریق آپلود فایل
  5. امکانات ویژه و منحصر به فرد برای کاربران ویژه

معایب آپلود بوی:

  1. ارتقاء کیفیت در ازای پرداخت هزینه
  2. معطلی 60 ثانیه ای برای دانلود فایل
  3. محدودیت در آپلود فایل ها برای کاربران عادی
  4. هزینه بالای خرید اشتراک های ویژه

وبسایت یوآپلود

یو آپلود

یوآپلود هم یکی از قوی ترین و قدیمی ترین سایت های آپلود فایل رایگان است که بهترین مزیت آن رایگان بودن دائمی آن است. این سایت آپلود فایل محبوب به هیچ وجه اکانت پریمیوم و پولی ندارد.

با عضویت در این سایت به راحتی می توانید فایل های آپلود شده خود را مدیریت کنید. حذف کردن فایل ها یا مدیریت آن ها برای کاربران مهمان امکان پذیر نیست!

رابط کاربری ساده و کاربر پسند آن هم یکی از مزیت های این سایت آپلود رایگان فایل محسوب می شود. پیچیدگی خاصی در یوآپلود دیده نمی شود.

تنها عیبی که یوآپلود دارد محدودیت در آپلود فایل ها است. در یوآپلود نمی توانید فایل هایی که حجم بیشتر از 300 مگابایت دارند را آپلود کنید. یوآپلود از تمام پسوندهای محبوب مثل zip و rar نیز پشتیبانی می کند.

بیشتر از یوآپلود برای آپلود عکس و فایل های کم حجم موقتی استفاده می شود.

مزایای یوآپلود:

  1. ارائه حجم بی نهایت آپلود برای هر کاربر
  2. ماندگاری دائمی فایل ها روی سرورهای یوآپلود
  3. مدیریت آسان فایل های آپلود شده
  4. پشتیبانی از پسوندهای مختلف برای آپلود فایل ها
  5. رابط کاربری ساده اما کاربردی
  6. آپلود سریع و دسته جمعی فایل ها

معایب یوآپلود:

  1. حداکثر حجم آپلود برای هر فایل 300 مگابایت

وبسایت یک آپلود

یک آپلود

یکی دیگه از سایت های آپلود فایل رایگان پر طرفدار سایت یک آپلود است. که 25 گیگ فضای رایگان به کاربران عادی اش می دهد. بله گویا یک آپلود هم اکانت های ویژه و پولی ارائه می دهد.

از دیگر امکانات خوب یک آپلود رمزگذاری روی لینک های دانلود است که امنیت فایل های آپلود شده شما را تا حد زیادی بالا می برد و از سوء استفاده دیگر افراد جلوگیری می کند.

در یک آپلود هم امکان کسب درآمد وجود دارد. درست مثل آپلود بوی در یک آپلود هم می توانید به ازای هر زیر مجموعه و دانلود فایل هایتان توسط دیگر افراد کسب درآمد کنید. برای اطلاعات بیشتر بهتر است به قسمت “کسب درآمد” در سایت یک آپلود مراجعه کنید.

تنها مزیت اکانت های پولی نسبت به رایگان در یک آپلود امکان کسب درآمد از آپلود فایل و امکان آپلود فایل از طریق FTP است. همچنین ایجاد لینک های کاملا مستقیم!

وگرنه اکثرا امکاناتی که در اکانت های پریمیوم وجود دارد در اکانت رایگان هم موجود است.

کاربرانی که اکانت پریمیوم یک آپلود را می خرند می توانند تا 10 ترابایت فایل های خود را به صورت دائمی روی سرور های یک آپلود ذخیره کنند.

همچنین یکی از مزیت های خوب یک آپلود این است که از آخرین باری که یک فایل دانلود می شود تا یک سال پس از آن فایل مورد نظر روی سرور های یک آپلود باقی می ماند.

البته توی پلن دائمی که رایگان هم است ولی حجم کمتری برای آپلود دارد هم ماندگاری فایل ها نامحدود است. ولی برای فعال سازی این پلن رایگان باید درخواست خود را به یک آپلود ارسال کنید.

همچنین یک آپلود اجازه آپلود فایل ها تا حجم 3 گیگ را به کاربرانش می دهد که یکی از بهترین مزیت های آن محسوب می شود.

اما یکی از امکانات ویژه یک آپلود به نظر من امکان آپلود فایل از طریق FTP است. که از طریق FTP می توان حجم بالایی از فایل ها و  بک آپ های سایت تان را نیز به اکانت یک آپلود خود انتقال دهید و از آن ها نگهداری کنید.

مزیت های یک آپلود:

  1. ارائه 25 گیگ فضای آپلود فایل رایگان
  2. دانلود بدون معطلی (No Timer)
  3. عدم نمایش کد امنیتی (Captcha)
  4. آپلود و دانلود همزمان چند فایل با هم
  5. توقف و ادامه دانلود در دانلود منیجرها
  6. آپلود از طریق FTP
  7. پنل حرفه ای مدیریت فایل ها
  8. آنالیز حرفه ای تعداد دانلود های فایل های آپلود شده
  9. ارسال لینک دانلود به کاربران از طریق فرم ارسال ایمیل
  10. امکان رمزگذاری روی فایل ها
  11. امکان کسب درآمد از طریق آپلود فایل

معایب یک آپلود:

  1. ارائه خدمات ویژه در ازای پرداخت هزینه
  2. مشکل در رمزگذاری روی لینک های دانلود
  3. عدم ویرایش فایل های آپلود شده

وبسایت ایکس آپ

ایکس آپ

ایکس آپ هم یکی از آپلود سنترهای رایگان ایرانی است که پیچیده نیست و ظاهری خیلی ساده دارد. ایکس آپ تقریبا 9 سال است که فعالیت می کند و یکی از قدیمی ترین سایت های آپلود فایل ایرانی محسوب می شود.

اما در این مدت با توجه به رتبه الکسا و تعداد بک لینک هایش مشخص است که خیلی پیشرفت نکرده و معروف نشده است.

ایکس آپلود هم همانند یوآپلود سیستمی ساده برای آپلود فایل دارد و کلا رایگان است. اما بزرگترین عیب ایکس آپلود محدودیت در حجم آپلود فایل ها است. فایل های بیشتر از 100 مگابایتی را نمی توانید در ایکس آپلود، آپلود کنید.

با عضویت در این سایت می توانید به راحتی فایل های آپلود شده خود را مدیریت کنید. همچنین می توانید مشخص کنید فایل آپلود شده شما ماندگاری اش یک هفته ای باشد یا دائمی!

مزایای ایکس آپلود:

  1. رایگان بودن دائمی
  2. ظاهری ساده و کاربر پسند
  3. ارائه لینک دانلود مستقیم
  4. امکان دسته جمعی آپلود فایل
  5. امکان آپلود ویدیو و نمایش آن به صورت آنلاین
  6. ماندگاری دائمی فایل ها

معایب ایکس آپلود:

  1. محدودیت 100 مگابایتی در آپلود فایل

وبسایت پارس لوکا

پارس لوکا

پارس لوکا هم جزء قدیمی ترین سایت های آپلود فایل ایرانی محسوب می شود که از سال 89 تاکنون فعالیت می کند. پارس لوکا در ابتدا با آدرس Uploaded.ir فعالیت می کرد. در سال 91 که از نسخه دوم سایت خود رونمایی کردند متوجه شدند

خیلی از کاربران با دامین آی آر مشکل دارند و به همین دلیل دوباره آدرس دامین سایت خود را به Uploadefile.com تغییر دادند. و هم اکنون هم با آدرس فعلی یعنی پارس لوکا دارند فعالیت می کنند.

پارس لوکا در این مدت تغییرات زیادی در خدمات دهی اش صورت داده است و امکانات خوبی را برای کاربران اش فراهم کرده است. از این قضیه معلوم است که پارس لوکا یک آپلود سنتر قدیمی و قابل اطمینان است.

این آپلود سنتر ایرانی 40 گیگ فضای رایگان به کاربران عادی اش می دهد. بله همانطور که متوجه شدید پارس لوکا هم پلن های پولی دارد ولی نسبت به بقیه آپلود سنترها قیمت های مقرون به صرفه تری دارد.

پارس لوکا در پلن های پولی اش امکان دانلود به صورت لینک مستقیم و بدون معطلی با سرعت بالا را برای کاربرانش فراهم کرده است. همچنین ماندگاری و امنیت فایل ها در پلن های پولی دائمی و تضمین شده است.

یکی از مزیت های پارس لوکا ارائه نرم افزار تحت ویندوز sFTP برای انتقال فایل ها از سیستم شخصیتون به سرور های پارس لوکا است که در جای خودش جالب توجه است.

از دیگر مزیت های پارس لوگا ظاهری زیبا و کاربر پسند و داشتن فایل منیجر حرفه ای برای مدیریت فایل ها می باشد.

مزایای پارس لوکا:

  1. ارائه 40 گیگابایت فضای رایگان
  2. فایل منیجر پیشرفته
  3. آپلود از طریق نرم افزار sFTP
  4. عدم محدودیت برای دانلود و آپلود فایل
  5. ارائه سرور های ابری قدرتمند
  6. امکان رمز گذاری روی فایل‌ ها
  7. رمزگذاری تبادل داده‌ها با TLS

معایب پارس لوکا:

  1. تاخیر 20 ثانیه ای برای دانلود فایل در سرویس رایگان
  2. آپلود فایل حداکثر تا 500 مگابایت
  3. لینک دانلود غیر مستقیم برای سرویس رایگان

وبسایت آپلود آی آر

آپلود آی آر

یکی دیگر از بهترین سایت های آپلود فایل رایگان آپلود آی آر است. آپلود آی آر به تازگی از جدیدترین نسخه خود با امکانات بیشتر به صورت آزمایشی رونمایی کرده است.

این آپلود سنتر قدیمی هم به تازگی شکل و شمایل جدیدی به خود گرفته است و از حالت سایت های قدیمی آپلود فایل خارج شده است.

آپلود آی آر هم نسخه های پولی و حرفه ای تری هم ارائه می دهد. ولی تنها با عضویت عادی در آپلود آی آر می توانید 10 گیگ فضای رایگان به دست آورید. کاربران مهمان فقط می توانند در روز یک گیگ فایل آپلود کنند.

بیشتر حجم آپلود برای کاربران مهمان 50 مگابایت، برای کاربران عضو شده 700 مگابایت و برای اعضای پولی تا 5 گیگابایت است.

یکی از مزیت های خوب آپلود آی آر ظاهر زیبا و دلنشین اش است و مدیریت فایل ها در فایل منیجر این سایت بسیار آسان است. تغییر نام فایل، رمزگذاری روی آن و عمومی یا خصوصی کردن آن از نکات قابل توجه در آپلود آی آر است.

کاربرانی که قصد دارند اکانت پریمیوم آپلود آی آر را بخرند فقط با پرداخت 70 هزار تومان برای یک سال می توانند 500 گیگ فضا با امکان آپلود و دانلود نامحدود در روز و لینک مستقیم دریافت کنند. که می توان گفت آپلود آی آر نسبت به بقیه رقیبانش قیمت بسیار پایینی را ارائه کرده است.

در اکانت های کاربران عادی آپلود آی آر اگر فایلی غیر فعال باشد یعنی دانلودی نداشته باشد بعد از گذشت دو ماه از آخرین باری که دانلود شده است پاک می شود. در اکانت های ویژه بعد از 120 روز این اتفاق می افتد.

مزایای آپلود آی آر:

  1. 10 گیگ فضای رایگان برای هر عضو
  2. هزینه بسیار پایین برای ارتقای حساب کاربری
  3. ارائه لینک مستقیم دانلود
  4. پشتیبانی از نرم افزارهای دانلود فایل
  5. رابط کاربری زیبا و ساده
  6. مدیریت آسان فایل ها

معایب آپلود آی آر:

  1. محدودیت در سرعت دانلود برای کاربران عادی
  2. دانلود با تاخیر برای کاربران عادی
  3. حذف فایل های غیر فعال بعد از دو ماه

وبسایت فیس نما

فیس نما

فیس نما را صد در صد می شناسید، یکی از شبکه های اجتماعی ایرانی محبوب است که به تازگی آپلودسنتری را هم برای کاربرانش راه اندازی کرده است.

اما بزرگترین عیب uploadسنتر فیس نما این است که دقیقا کپی پیکوفایل است. یعنی به محض ورود به ناحیه کاربری خود در آپلود سنتر فیس نما متوجه می شوید که داخل پیکو فایل هستید.

با این حال فیس نما هم 5 گیگ فضای رایگان به هر کاربر عضو شده می دهد. و بقیه امکانتش هم مشابه سایت پیکو فایل است. اما به هیچ وجه کیفیت upload و دانلودش در حد و اندازه پیکو فایل نیست.

اما خب چون احتمال می رود کاربران کمتری از uploadسنتر فیس نما استفاده می کنند دلیل خوبی است که سرورهایش خیلی پر ترافیک نباشند. و این دقیقا به نفع ماست!

مزایای فیس نما:

  1. 5 گیگ فضای رایگان برای هر کاربر
  2. امکان رمزگذاری روی لینک های دانلود
  3. مدیریت آسان فایل ها
  4. بدون محدودیت در upload و دانلود فایل ها
  5. قابلیت Resume دانلود فایل

معایب فیس نما:

  1. حداکثر حجم uploadبرای هر فایل 400 مگابایت
  2. ظاهری کپی شده از پیکوفایل و عدم مزیت های جدید
  3. حجم محدود برای هر کاربر

وبسایت شاتل ‌لند

شاتل لند

شاتل ‌لند نام upload سنتر قدرتمند شاتل است. همانطور که می دانید شاتل یکی از شرکت های قدیمی و قوی در ارائه پهنای باند است و اکثرا ما شاتل را یک سرویس دهنده اینترنت می دانیم.

ولی به تازگی خدمات خود را گسترش داده است و به کاربران خود فضای رایگان 150 گیگی ارائه کرده است. بله درست متوجه شدید کاربران شاتل می توانند از 150 گیگ فضای رایگان با سرعت و کیفیت بالا برای ذخیره سازی فایل های خود استفاده کنند.

نکته مهم همین جاست که فقط کاربران شاتل (اینترنت شاتل) می توانند از این سرویس ویژه استفاده کنند و هر کسی نمی تواند از شاتل‌ لند استفاده کند.

البته اگر دوست یا آشنایی دارید که از شاتل اینترنت گرفته است می توانید از نام کاربری و رمز عبور او برای استفاده از این upload سنتر قدرتمند استفاده کنید.

عیب دیگر شاتل لند این است که فایل هایی که دانلود نمی شوند پس از 90 روز به صورت اتوماتیک پاک می شوند. البته این عیب را اکثر سایت های upload فایلی که بررسی کردیم داشته اند و طبیعی است.

مطمئن باشید فضای آپلودی که شاتل در اختیارتان قرار می دهد بسیار ارزشمند است. چون همه ما می دانیم شاتل یکی از قطب های پنهای باند ایران است و صد در صد سرویسی با کیفیت ارائه می کند.

مزایای شاتل ‌لند:

  1. ارائه 150 گیگ فضای رایگان
  2. سرعت بالا در upload و دانلود فایل
  3. ارائه لینک مستقیم دانلود
  4. کنترل پنل حرفه ای و کاربر پسند

معایب شاتل‌ لند:

  1. غیر قابل استفاده برای عموم
  2. حذف فایل های غیر فعال بعد از 90 روز

وبسایت پشتیبان

پشتیبان

upload

از مزیت های سایت پشتیبان می توان به کاربری آسان، سرعت بالای upload فایل، امنیت بالا، ارائه لینک مستقیم دانلود فایل ها حتی در پلن رایگان اشاره کرد. همچنین ارسال فایل از طریق FTP و ارائه افزونه وردپرس برای سایت های وردپرسی از دیگر مزیت های خوب سایت پشتیبان است.

اکثر وبمسترهای ایرانی با سایت پشتیبان آشنا هستند و معمولا از بک آپ های سنگین سایت خود روی این سرویس ذخیره سازی فایل قدرتمند نگهداری می کنند. سایت پشتیبان 5 گیگ فضای رایگان و دائمی به هر کاربری می دهد که شما برای شروع و تست می توانید از این پلن استفاده کنید.

قیمت پلن های پولی پشتیبان هم بسیار مقرون به صرفه است و هر کسی با هر توان مالی می تواند از این سایت برای upload فایل های خود استفاده کند.

استفاده از سایت پشتیبان به هر کسی که قصد خرید هاست دانلود را دارد پیشنهاد می شود. چون واقعا نسبت به کیفیت خدماتی که ارائه می کند ارزان است.

مزایای پشتیبان:

  1. ارائه 5 گیگ فضای رایگان برای هر کاربر
  2. اتصال دامنه اختصاصی
  3. مدیریت آسان و حرفه ای فایل ها
  4. بدون محدودیت در upload و دانلود فایل ها
  5. ارائه ترافیک نامحدود در پلن های پولی
  6. قیمت های مقرون به صرفه
  7. نگهداری دائمی از فایل ها

معایب پشتیبان:

  1. ارائه حجم کم در پلن رایگان

جمع بندی و سخن آخر

در این مقاله سعی شد بهترین سایت های آپلود فایل ایرانی را با هم بررسی کنیم. البته بررسی تخصصی به حساب نمی آید و هدف اصلی فقط معرفی سایت های آپلود رایگان فایل بود.

هر چند که upload سنترهای بیشتری در ایران فعالیت می کنند که در این لیست اسمی از آن ها برده نشده است. یک سری از آن ها به کلی پولی هستند مثل “پارسا اسپیس” و یک سری دیگه از آن ها نقص های زیادی داشته اند که اشاره ای به آن ها نشده است.

قطعا بهترین سرویس های upload فایل بیشتر از این ها هستند ولی از آن جایی که من تجربه کار با تمام این سرویس ها را دارم تصمیم گرفتم بهترین های آن ها را به شما معرفی کنم.

البته که سرویس های upload فایل خارجی هم وجود دارند که از آن ها هم می توانید استفاده کنید. ولی پیشنهاد من استفاده از سایت های upload فایل ایرانی است.

امیدوارم از این مقاله هم استفاده کافی را برده باشید. اگر این مقاله هم برای شما واقعا مفید بود از شما درخواست دارم که با دیگر دوستان تان هم به اشتراکش بگذارید.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

‫2 نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *